Skip to the content

Even voorstellen

 

 

Ik ben Riëlle Obbens, een virtuele communicatie-adviseur die je graag helpt jouw onderneming zichtbaar te maken en te laten groeien. Ik heb drie schatten van kinderen en een ondernemende man. Samen wonen we in Tilburg.

 

"Just do what you are good in and what makes you happy!"

Ik en Riëlle-T staan voor realistische en persoonlijke communicatie. Ik vind het belangrijk om echt je hart te volgen, dichtbij jezelf te blijven, te doen waar je blij en gelukkig van wordt, wat je energie geeft en door die positieve energie te blijven groeien. En daarom ben ik naast zelfstandige communicatieadviseur ook shopping consulente voor het mooie Deense kinderkledingmerk POMPdeLUX. Ik heb namelijk ook een passie voor kinderen én kleding. Terwijl ik daarmee bezig ben, kan ik mooi mijn adviesvaardigheden inzetten en de PR verzorgen.

Ik krijg energie als ik mensen kan helpen om met hun passie aan de slag te gaan en samen met ze te groeien. Ik help jou graag met de communicatie over jou én je bedrijf, uitvoerend, adviserend maar ook als sparringpartner.

Wil jij zichtbaar communiceren vanuit je bedrijf, vertellen vanuit je hart én met mijn hulp?
Plan vrijblijvend een afspraak met me in.

Wat anderen over mij zeggen

Riëlle is meer dan een virtuele communicatieadviseur. We sparren samen over mijn bedrijfsdoelen, ze regelt alle online communicatie voor mijn bedrijf én houdt mij scherp als het gaat om de planning van o.a. mijn nieuwsbrieven en social media. Echt een meerwaarde voor de groei van mijn bedrijf. En zo kan ik me focussen op mijn klanten. Blij met Riëlle! - Olga Heeren Communicatiebureau Redact

Riëlle-T

Vordenstraat 28
5036WK Tilburg

E-mail. info@rielle-t.nl

Groei met een VA aan je zijde

Wil jij echt ondernemen vanuit je hart?
Wil jij ruimte en rust in je hoofd?
Wil jij groeien vanuit positieve energie?

Plan vrijblijvend een afspraak met me in.
Dan bekijken we de mogelijkheden hoe we dit samen voor elkaar krijgen.